Chat with us
Comandați
Eyelash Star
în următoarele 20 de minute și beneficiați de oferta noastră specială!
Comandaţi acum!
ATENȚIE: Beneficiem de publicitate masivă pentru produsul nostru, prin urmare stocul se epuizează cu rapiditate. În acest moment, produsul se află în stoc și îl livrăm în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii.
Oamenii de știință au descoperit o metodă naturală pentru a avea gene lungi și dese fără rimel!
Obțineți gene dese ca vedetele de la Hollywood- în mod natural!
Gene cu 49 % mai groase în mod natural!
76% mai mult volum!
Gene dese fără rimel!
Rezultate vizibile după doar 7 zile!
 • Până în prezent, 1.356 de femei din România au ales Eyelash Star! Alăturați-vă lor și obțineți gene dese ca vedetele de la Hollywood după doar 7 zile! Comandaţi acum!
  București,

  A fost descoperită o metodă inovatoare pentru a obține gene mai dese, mai groase și mai lungi, în mod natural!

  Vești bune pentru toate femeile! În sfârșit a fost descoperită o metodă naturală pentru a avea gene mai lungi – fără rimel sau gene false. Aceasta este o formulă specială, testată clinic și dermatologic, pe care oamenii de știință au studiat-o ani de zile. Formula conține o combinație de aminoacizi esențiali care împreună cu uleiurile naturale și vitaminele hrănesc genele și le determină creșterea rapidă, prevenind-le în același timp căderea. Ingredientele naturale nu produc iritații sau efecte adverse. Rezultatele sunt vizibile după doar 7 zile – gene mai groase și mai lungi cu până la 49%!

  Formula care a revoluționat cosmetica este disponibilă și pentru dumneavoastră datorită Eyelash Star ser pentru gene. Datorită formulei sale, cu eficiență dovedită dermatologic și clinic, acest ser a devenit rapid nr. 1 în lume. Acum Eyelash Star este disponibil și în România.

  Pentru mult timp Eyelash Star a fost secretul unei priviri seducătoare, rezervat doar divelor de la Hollywood. După ce secretul a fost făcut public, în întreaga mass-media au apărut comentarii pozitive despre efectele incredibile ale Eyelash Star. Gene mai dese și mai lungi, fără rimel! Eyelash Star este testat clinic și dermatologic și recomandat de mii de femei din întreaga lume.

  Privire seducătoare ca la Hollywood în sfârșit disponibilă și pentru dumneavoastră!

  Care sunt rezultatele folosirii Eyelash Star?

  Gene cu până la 49% mai lungi!

  Efectul este vizibil după primele săptămâni de utilizare a serului Eyelash Star. După 4 săptămâni de aplicare regulată veți avea gene cu 49% mai lungi. Eficiența Eyelash Star se datorează formulei testate care hrănește și hidratează genele, întărindu-le și accelerând creșterea acestora.

  >>> Trimiteți-mi Eyelash Star acum!

  Creșterea în volum a genelor cu până la 76%!

  Eyelash Star influențează densitatea și volumul genelor. Ingredientele active îmbunătățesc microcirculația, reducând astfel căderea genelelor. Ca urmare, densitatea și volumul genelor cresc. Cu până la 76%!

  >>> Trimiteți-mi Eyelash Star acum!

  Gene mai dese, mai groase și mai lungi!

  Acum puteți avea privire seducătoare ca a vedetelor de la Hollywood. Serul Eyelash Star vă ajută să aveți genele mai groase, mai închise la culoare și mai lungi, așa cum v-ați dorit întotdeauna, în mod natural. Această inovație cosmetică îmbunătățește semnificativ aspectul genelor naturale, în doar câteva sătămâni!

  >>> Trimiteți-mi Eyelash Star acum!

  Fără rimel și gene false!

  Acum nu mai este nevoie să aplicați rimel sau să vă distrugeți genele folosind gene false. În sfârșit există o soluție care vă va ajuta să aveți gene mai groase, mai dese și mai lungi, așa cum aveți când purtați machiaj. Acum puteți avea gene închise la culoare, mai lungi și mai dese datorită Eyelash Star.

  >>> Trimiteți-mi Eyelash Star acum!

  Obțineți rezultate în doar 7 zile!

  Cercetările au arătat că mulți dintre utilizatori au obținut rezultate vizibile după primele 7 zile de aplicare a serului Eyelash Star. Aplicarea regulată a serului înainte de culcare, va determina o creștere în volum a genelor, după prima săptămână. După 4 săptămâni, Eyelash Star va oferi un volum incredibil genelor, iar acestea vor fi mai lungi cu 2,5 până la 9 mm.

  >>> Trimiteți-mi Eyelash Star acum!

  Aprobat clinic și dermatologic!

  Formula serului Eyelash Star este testată și aprobată clinic și dermatologic! Prin urmare, nu există riscul de iritații sau alte efecte adverse. Ingredientele acestei formule sunt aminoacizi esențiali, uleiuri vegetale, vitamine și acid hialuronic. Toate ingredientele au eficacitate garantată și au fost testate în laborator.

  >>> Trimiteți-mi Eyelash Star acum!
  Toate acestea demonstrează că nu există o soluție mai naturală, eficientă și simplă pentru mărirea volumului genelor. Numărul de clienți multumiți crește în fiecare zi, iar specialiștii sunt încântați de efectele serului Eyelash Star. Acesta nu doar influențează densitatea și volumul genelor, ci și previne ruperea sau căderea lor.

  Care este secretul genelor dese al vedetelor de la Hollywood?

  Vedetele de la Hollywood au folosit dintotdeauna rimelurile cel mai scumpe și gene false pentru a avea o privire seducătoare. De când a fost descoperită noua formulă pentru creșterea genelor din serul Eyelash Star, acesta a devenit un nou trend la Hollywood.

  Cosmeticieni faimoși îl recomandă cu încredere clienților deoarece este soluția cea mai naturală și mai eficientă pentru mărirea volumului genelor!

  Multă vreme acest secret a fost rezervat doar cercurilor de elită.
  După o serie de recenzii pozitive în emisiuni dedicate frumuseții, secretul a fost dezvăluit publicului larg.

  Secretul vedetelor de la Hollywood este dezvăluit publicului...

  Genele lungi și dese nu mai sunt rezervate exclusiv divelor de la Hollywood. După dezvăluirea formulei aprobate clinic, oricine poate avea gene mai groase, mai dese și mai lungi. Fără rimel sau gene false! Cele mai cunoscute cântărețe, actrițe și modele sunt extrem de mulțumite de beneficiile aceastei formule inovatoare, care le-a ajutat să-și mărească volumul genelor. Datorită serului Eyelash Star, această formulă este disponibilă și în România!

  Ce este Eyelash Star și cui se adresează?

  Eyelash Star este conceput pentru cei care doresc să aibă gene mai dese, mai groase și mai lungi, în mod natural. Ingredientele active ale serului hrănesc și hidratează genele, îmbunătățind microcirculația. Aceasta determină creșterea mai rapidă și accentuată a genelor, totodată reducând ruperea. Serul este testat și aprobat clinic și dermatologic, nu produce efecte adverse sau iritații ale ochilor.

  Eyelash Star este recomandat celor care doresc:
  Eyelash Star este destinat femeilor care doresc gene mai groase, mai lungi și mai închise la culoare - fără rimel. Dat fiind faptul că este testat și aprobat clinic și dermatologic, serul poate fi folosit de oricine deoarece nu provoacă iritații ale ochilor sau alte efecte adverse.

  Gene mai dese, mai groase și mai închise la culoare în mod natural - după 7 zile!

  Utilizați-l zilnic, înainte de culcare, iar după 4 săptămâni veți obține rezultate incredibile. Aplicați serul pe pleoapa superioară, după îndepărtarea machiajului. În timpul somnului, ingredientele active vor fi absorbite în rădăcina genelor, accelerându-le creșterea și prevenindu-le căderea.

  Deoarece ingredientele serului au fost testate clinic și aprobate dermatologic, nu există riscul de iritații sau efecte adverse. În plus, formula serului este îmbogățită cu vitamine care protejează ochii și conferă genelor un aspect sănătos și strălucitor.

  Gene mai groase, mai închise la culoare și mai lungi cu 3 până la 9 mm - fără rimel.
  Gene cu 49% mai groase și 76% mai dese
  Testat
  clinic și dermatologic
  Rezultate vizibile după
  7 zile

  Cum influențează Eyelash Star creșterea genelor?

  Ca restul părului de pe corp, genele cresc și cad în mod repetat.

  Genele cresc și cad permanent. În timpul acestui proces genele trec prin 3 etape:

  1. Anagen - etapa de creștere. Această etapă durează între 30 și 45 zile, timp în care genele cresc și se reînnoiesc.

  2. Catagen - etapa de tranziţie. Etapa durează între 2 și 3 săptămâni, iar genele se opresc din creștere, dar încă nu cad.

  3. Telogen - etapa latentă. Etapa telogen poate dura mai mult de 100 de zile. Cu puțin timp înainte de a intra din nou în anagen, genele cad.

  În condiții normale, este nevoie de aproximativ 30 până la 45 de zile pentru ca genele să crească, iar după 100 zile, încep să cadă – chiar înainte ca gene noi să înceapă să crească. Din cauza căderii premature genele dumneavoastră nu ajung să crescă suficient de lungi și groase. Aproximativ 40% din genele de pe pleoapa superioară și 15% din genele de pe cea inferioară se află simultan în etapa de creștere. Formula dovedită a serului Eyelash Star vă ajută genele să crească mai repede în mod natural și previne căderea lor prematură. În acest fel, genele dumneavoastră vor fi mai dese, mai groase și mai lungi! Rezultatele vor fi vizibile după primele 7 zile de utilizare a serului.

  Cum se folosește Eyelash Star?

  Eyelash Star este soluția ideală pentru gene lungi, dese, de culoare închisă. Serul este ușor de utilizat, dă rezultate rapide și este testat și aprobat clinic și dermatologic. Nu produce efecte adverse sau iritații ale ochilor.

  Nu mai aveți nevoie de rimel pentru a avea gene lungi și dese și o privire seducătoare!

  1.

  Ai gene rare și subțiri? Trebuie să aplici rimel de fiecare dată când ieși din casă, iar la ocazii speciale îți pui gene false? Nu mai este necesar!

  2.

  Acum există o soluție care vă face genele mai groase, mai dese și mai lungi – serul Eyelash Star. Înainte de culcare, eliminați machiajul și aplicați o cantitate uniformă de ser la rădăcina genelor. Închideți ochii timp de 2 minute pentru ca serul să fie absorbit. Lăsați serul să acționeze pe tot parcursul nopții.

  3.

  Datorită combinației de ingrediente naturale cu eficiență dovedită, acest ser îngroașă genele și le oferă volum. În 4 săptămâni, veți observa rezultatele – gene cu până la 49% mai lungi și cu până la 76% mai voluminoase.

  Sfat: Dacă folosiți lentile de contact, îndepărtați-le atunci când aplicați serul Eyelash Star și puneți-le din nou după 15 minute.

  Recomandat de experții din întreaga lume

  „Soluția ideală pentru creșterea naturală și eficientă a genelor“

  Amy Smith, dermatolog, Los Angeles

  „Ca orice femeie, îmi doresc gene frumoase si lungi, dar ochii sunt unul dintre cele mai sensibile organe ale corpului. Prin urmare, trebuie să fim foarte atenți atunci când vine vorba de ochi. În prezent există multe produse care garantează creșterea genelor, însă cât de sigure sunt? Eyelash Star este dovedit a fi un produs sigur de utilizat, care stimulează creșterea genelor și le conferă volum. Nu prezintă risc de iritare a ochilor, reacții alergice sau alte efecte dăunătoare. Având în vedere că a fost testat, aprobat și avizat de profesioniști, recomand Eyelash Star tuturor femeilor care doresc o soluție naturală pentru creșterea genelor.“

  Secretul privirii irezistibile a lui Nicole Scherzinger!

  Genele false au fost ani la rândul un must-have la Hollywood. Însă oricât de calitativ ar fi fost lipiciul folosit pentru aplicarea lor, utilizarea zilnică distrugea genele naturale.

  Prin urmare, divele de la Hollywood au căutat o soluție sigură pentru a avea o privire irezistibilă, fără să-și distrugă genele naturale!

  Soluția a fost formula inovatoare aprobată de dermatologi! Această formulă a devenit un nou trend la Hollywood. Numeroase cântărețe, actrițe, prezentatoare și modele au dat volum genelor.

  Tot așa și-a îngroșat genele și Nicole Scherzinger! Mass-media spune despre genele ei lungi "când clipește, răcorește ca un ventilator“.

  Privire seducătoare ca la Hollywood, gene groase și dese în mod natural– datorită serului Eyelash Star!

  Ce rezultate veți obține cu serul Eyelash Star:

  Formula inovatoare testată științific mărește
  volumul genelor și le alungește!

  Eyelash Star este un ser special care conferă genelor un volum spectaculos și în același timp le alungește. Formula conținută în ser este rezultatul numeroaselor studii clinice și științifice, fiind aprobată de către dermatologi. Combinația de 10 aminoacizi esențiali (Bioenzim EPM), vitamina B și uleiuri vegetale favorizează creșterea mai rapidă a genelor și previne căderea lor. Rezultatele sunt vizibile din prima săptămână de utilizare a serului.

  Rezultatele participanților la teste o dovedesc:
  Gene cu până la 49% mai lungi! Fără iritații și efecte adverse!

  Până acum, doar rimelul sau genele false vă puteau ajuta să aveți o privire seducătoare ca a vedetelor de la Hollywood. Nu exista nici o soluție eficientă pentru a alungi genele naturale și pentru a le da volum spectaculos. Toate aceste metode deteriorau genele. Genele creșteau lent și cădeau rapid. De când a fost descoperită această formulă naturală revoluționară nu vă mai deteriorați genele. Formula inovatoare conținută în ser garantează rezultate vizibile după primele 7 zile de utilizare! Nu provoacă iritații ale ochilor, reacții alergice sau alte efecte adverse. Serul Eyelash Star a trecut numeroase studii și toate au dat aceleași rezultate pozitive!

  Cercetările efectuate asupra femeilor care au folosit Eyelash Star timp de 4 săptămâni, în fiecare seară înainte de culcare, au dat rezultate uimitoare:

  • Gene naturale cu până la 49% mai lungi!
  • Până la 76% mai mult volum!
  • Gene lungi și dese fără rimel!

  Reacțiile utilizatorilor Eyelash Star sunt extraordinare.

  Este imposibil să publicăm toate impresiile lor, însă toți au ceva în comun: sunt încântați de rezultate!

  ÎNAINTE
  DUPĂ

  „Foarte mulțumită de rezultate“

  „După 15 zile de utilizare sunt foarte mulțumită de rezultate! Chiar și soțul îmi spune că genele mele arată acum mult mai bine decât atunci când îmi puneam gene false. I se păreau prea artificiale. Acum am o frumusețe naturală :) Iar cea mai bună parte este că arată de parcă aș folosi dermatograf. Trebuie doar să aștept 15 minute pentru a-mi pune lentilele. Și nu are efecte nocive asupra ochilor.“ *

  Tamara, 39, operator de telefonie, Sibiu

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  ÎNAINTE
  DUPĂ

  „Nu mai am gene subțiri“

  „Nu există produs pe care să nu-l fi încercat ... Tratamente, vopsirea genelor, dar toate au avut rezultate doar pe termen scurt. Genele mele erau tot subțiri și aproape invizibile fără rimel. Mă săturasem să folosesc rimel de câteva ori pe zi. Când sora mea mi-a spus despre acest ser nu mă așteptam la prea mult, dar l-am încercat. De atunci, de fiecare dată când mă uit în oglindă sunt mândră de genele mele mult mai închise la culoare, dese, groase și lungi.“ *

  Stela, 31, asistentă, Suceava

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  ÎNAINTE
  DUPĂ

  „Fără gene false“

  „Produsul este cu adevărat uimitor. După doar 10 zile de utilizare, elevii m-au întrebat dacă am gene false. Sunt destul de lungi, însă au aspect natural. Nu pot să explic cum, dar nu mai am gene scurte și subțiri, cum am avut dintotdeauna. Chiar sunt mulțumită de genele mele.“ *

  Dorina, 51, profesoară, Alba-Iulia

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  ÎNAINTE
  DUPĂ

  „Mă simt mai bine și mai frumoasă“

  „Am fost mereu geloasă pe genele fetelor din reviste. Genele mele erau atât de drepte încât nici rimelul nu ajuta. Chiar dacă nu erau foarte scurte, erau drepte și nu se observa nici o diferență atunci când aplicam rimel. De când folosesc Eyelash Star genele mele sunt mult mai lungi și mai curbate. Nu mai sunt drepte! În sfârșit am și eu gene ca cele din reviste! Mulțumesc din suflet Eyelash Star :)“ *

  Adriana, 24, model, București

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Este super“

  „Când mi-am comandat Eyelash Star, prietena mea își comandase deja un alt ser pentru creșterea genelor. După 10 zile la mine se vedea diferența, la ea nu. Acum și ea folosește Eyelash Star pentru că e super.“ *

  Maria, 27, studentă, București

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Gene mai dese și mai închise la culoare“

  „M-am gândit că este o minciună. Curiozitatea m-a determinat să încerc și recunosc că nu regret. Acum genele mele par mult mai dese și mai închise la culoare.“ *

  Antonia, 35, jurnalistă, Slatina

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Mii de mulțumiri“

  „Îmi place mult acest produs. Și îmi place că îl pot comanda online. Ador efectul pe care îl are asupra genelor și îmi place chiar și prețul! Îmi place totul :)“ *

  Olivia, 18, studentă, Drobeta-Turnu Severin

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Am economisit bani!“

  „Un produs excelent. Genele mele sunt mai lungi și mai groase și nu mai folosesc rimel ca înainte. Am economisit mulți bani deoarece nu mai trebuie să cumpăr rimeluri scumpe :)“ *

  Maria, 43, farmacistă, Cluj-Napoca

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Rezultate rapide“

  „M-am săturat ca în fiecare dimineață înainte să merg la lucru să pierd timp cu machiajul. Colega mea mi-a spus că ea folosește un ser și nu se dă deloc cu rimel. Mi s-a părut un pic ciudat, dar am decis să-l încerc. După doar 10 zile văd că nu m-am înșelat.“ *

  Bianca, 52, casieră, Pitești

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Nu mai am gene subțiri“

  „Întotdeauna m-a preocupat cum aș putea să fac din genele mele scurte și subțiri niște gene frumoase și lungi. Evident că nu am reușit, și asta nu pentru că nu aș fi încercat. Am folosit acest ser și sunt foarte surprinsă să constat că nu mai am gene subțiri :)“ *

  Ioana, 21, studentă, Sibiu

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Până acum totul este ok“

  „Mi-a fost puțin frică să folosesc serul din cauza lentilelor de contact, dar până acum totul este ok. Nu am simțit nici un disconfort și probabil așa va rămâne.“ *

  Renata, 31, vânzătoare, Oradea

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Gene perfecte“

  „Ador Eyelash Star! Genele mele sunt pur și simplu perfecte.“ *

  Magda, 37, economistă, Arad

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Privire irezistibilă“

  „Privirea mea este pătrunzătoare și naturală, pentru că nu folosesc machiaj. Cool :) “ *

  Dorina, 26, secretară, Sibiu

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Atenție: Datorită cererii mari, stocurile sunt limitate! Dacă comanzi astăzi, îți garantăm livrarea produsul în următoarea zi lucrătoare. Rezultatele postate pe această pagină nu garantează că produsul nostru va avea același efect pentru toți. Cei mai mulți dintre utilizatorii noștri sunt mulțumiți, dar există și clienți care nu obțin rezultatele dorite. Pentru aceștia, există o garanție valabilă odată cu achiziționarea produsului. Pagina prezintă poveștile clienților satisfăcuți. Există clienți mulțumiți de produs, și care-l utilizează cu succes, și care au primit pagina drept recomandare de la alți clienți mulțumiți. La cererea individuală a utilizatorilor, unule dintre nume au fost modificate. Cele autentice sunt păstrate la sediul companiei noastre.

  De ce este Eyelash Star cea mai bună soluție?

  Gene false

  Rimel

  Extensii de gene

  Eyelash Star

  Preț
  Gene mai groase
  Gene mai dese
  Durata rezultatelor
  Eficacitatea tratamentului
  Fără iritații
  Evaluare generală
  Uitați de rimel și gene false!

  Verificați dacă Eyelash Star este potrivit pentru dumneavoastră:

  Folosiți
  rimel?

  Câteva comentarii primite de la clienții noștri:

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  584 comments Add a comment
  • Sonia Guzga · Top Commenter
   credeti ca e posibil ca genele sa devina mai dese? Eu nu prea cred dar nu zic nimic pana nu incerc...
   Reply · 17 · Like · prije 4 sata
   • Liana Covaci
    Eu n’as incerca. Ce’i natural e natural..nu te poti impotrivi.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Ana Ivan
    Hey, intra pe profilul meu si uita-te la poze le-am pus pentru sceptici ca tine.
    Reply · 3 · Like · prije 4 sata
   • Sonia Guzga
    Pe bune, alea sunt genele tale???
    Reply · 4 · Like · prije 4 sata
  • Matilda Lovrin
   super serul asta, lam încercat si sunt multumita.
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  • Ioana Bojin
   Care e pretul serului?
   Reply · 7 · Like · prije sat vremena
  • Renata Molnar
   Mersi! E super...
   Reply · 3 · Like · prije sat vremena
  • Natalia Raicu
   Ce gene false, ce rimel ... toate suntem frumoase Cred că e mai important cum ți-e sufletul decât genele
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Elena Novac
   Cred k nimic nu ma poate ajuta...genele mele abia se vad!
   Reply · 4 · Like · prije sat vremena
  • Elena Mihăescu
   Am început să-l folosesc acum două zile și sunt nerăbdătoare. Important e să nu-mi irite ochii și să nu se înroșească, de asta mi-e cel mai frică.
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Laura Horațiu
   pe mine m-a linistit ca este testat clinic și dermat. am decis sa-l folosesc si chiar e ok
   Reply · 5 · Like · prije sat vremena
  • Tania Crăciun
   Super ...
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  View 572 more
  Facebook plugin

  Peste 1.356 de clienți satisfăcuți în România doar anul trecut:

  Eyelash Star în media:

  FAQ - ÎNTREBĂRI FRECVENTE:
  Eyelash Star este sigur de utilizat?
  Da, Eyelash Star ser este sigur de utilizat. Este testat și aprobat clinic și dermatologic și nu produce iritații, sau alte reacții adverse. În cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele serului Eyelash Star, nu-l folosiți. Produsul nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Comandați și asigurați-vă că Eyelash Star este soluția naturală pentru a spori grosimea și volumul genelor.
  Pot folosi Eyelash Star dacă port lentile de contact?
  Da, serul Eyelash Star poate fi folosit dacă purtați lentile de contact. Acest ser a trecut testele oftalmologice și poate fi folosit în siguranță de către persoanele care poartă lentile de contact. Înainte de a aplica serul, scoateți lentilele. Puneți-le din nou la 15 minute de la aplicarea serului. Comandați astăzi și de mâine puteți seduce cu genele dumneavoastră irezistibile.
  Mă pot machia după aplicarea serului Eyelash Star?
  Da, puteți să vă machiați după aplicarea serului Eyelash Star. Dacă comandați Eyelash Star astăzi, de mâine nu veți mai avea nevoie de rimel.
  Care sunt ingredientele Eyelash Star?
  Ingrediente active ale serului Eyelash Star sunt: Aqua, Isatis tinctoria seed extract, Nigella sativa seed extract, Biota orientalis leaf extract, Terminalia chebula extract, Polygonum multiflorum root extract, Corallina officinalis extract. Comandați acum și măriți-vă genele datorită ingredientelor naturale cu eficiență dovedită!
  Cât durează un pachet Eyelash Star?
  Dacă utilizați serul în conformitate cu instrucțiunile furnizate, un pachet Eyelash Star poate dura 2 până la 3 luni. Folosiți serul în fiecare seară înainte de culcare pentru ca ingredientele să se absorbă complet și să poată acționa pe parcursul nopții. Comandați acum pentru a obține gene cu volum incredibil începând de azi!
  Când se pot vedea primele rezultate ale utilizării Eyelash Star?
  Primele rezultate ale utilizării Eyelash Star vor fi vizibile în prima săptămână de aplicare. Folosind regulat serul, după doar 7 zile veți avea gene mai dese și mai închise la culoare. Dacă comandați astăzi, după 4 săptămâni, veți avea gene cu până la 49% mai lungi și cu până la 76% mai voluminoase.
  Cum se folosește Eyelash Star?
  Eyelash Star se aplică ca și dermatograful, pe marginea rădăcinii genelor. Țineți ochii închiși timp de 2 minute. Înainte de aplicare, îndepărtați machiajul, curățați și uscați fața. Pentru o mai bună absorbție a serului și stimularea creșterii genelor, înainte de aplicare puneți un prosop cald peste ochi și țineți-l câteva minute. Pentru a obține rezultate optime este recomandabil ca serul să fie aplicat seara, înainte de culcare. Comandați astăzi pentru a vedea rezultatele în următoarele 7 zile!

  Comandați și măriți-vă genele!

  Bucurați-vă de gene dese, după doar 7 zile!

  Uitați de rimel și gene false!

  Comandați Eyelash Star și măriți volumul genelor cu până la 76%!
  Promoție specială - 3̶5̶9̶.̶9̶8 lei - 179.99 lei - Activați CUPONUL
  Oferta expiră la:
  P.S. Nu uitați, serul Eyelash Star conține o formulă inovatoare, testată și aprobată clinic și dermatologic. Ingredientele naturale sunt sigure de folosit și în același timp stimulează creșterea rapidă a genelor și previn căderea lor. Genele dumneavoastră vor fi mai dese, mai groase și mai lungi. Primele rezultate le veți putea observa după doar 7 zile!

  P.P.S. Eyelash Star este atât de eficient încât suntem supraaglomerați cu comenzi în această perioadă. Nu ratați șansa de a comanda acum pentru a evita neplăcerile cauzate de așteptarea următoarei livrari.


  Se trimite comanda,
  Vă rugăm, așteptați!
  Unde trebuie să vă
  trimitem Eyelash Star?
  Nume
  Prenume
  Adresa
  Nr.
  Cod poștal
  Localitatea
  Telefon
  E-mail
  Produs
  Comentariu
  PS: Va garantam livrare a doua zi!
  Plata în numerar, la livrare
  Exemplare disponibile la preț redus:
  11
  Ultima vânzare a fost efectuată în data de:
  100% cumpărare în siguranță
  44 - zile garantat
  Dacă vă răzgândiți în termen de 44 de zile, vă vom da banii înapoi.
  Livrare
  Produsul vă va fi livrat prin intermediul celui mai rapid și de încredere serviciu de curierat!
  100% cumpărare în siguranță
  Puteți plăti produsul ramburs la livrare, ceea ce vă va proteja de eventualele abuzuri. Datele dvs. personale vor fi în deplină siguranță!
 • *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.
  DO in d.o.o. Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: isabela.petrescu@doinonline.eu. Produs: Eyelash Star